Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili
Tuoteryhmät
Tietosivut
Maksutavat
Toimitusehdot / ReptileManiacs verkkokauppa

 (Toimitusehtoja on päivitetty viimeksi 28.08.2018)

MAKSUTAVAT

Pankkipainikkeet

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Luottokortit
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Jousto
Jousto on suomalainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolta voi saada luottoa 20-2000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Kun asiakas maksaa joustolla ja valitsee maksutavaksi laskun, hän saa aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90 €. Joustolla asiakas voi maksaa myös erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90 € /lasku lisäksi Jousto perii avoinna olevasta lainasummasta 2,42%/kk korkoa.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Collector lasku & osamaksu
Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, niin hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Käteinen
Noutotilaukset Nokialta voi maksaa myös käteisellä. Paikan päällä ei ole korttimaksuvaihtoehtoja.

TOIMITUSTAVAT

Matkahuolto
Käytämme lähetysten toimittamiseen pääasiassa Matkahuoltoa. Kun paketti on jätetty Matkahuollon kuljetettavaksi, saat tilauksesta lähetystunnuksen sähköpostiisi, jonka avulla voit seurata paketin kulkua. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi, saat saapumisilmoituksen antamaasi matkapuhelinnumeroon. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Pakasteet lähetetään aina Matkahuollon pikarahtina, jolloin ne tulevat asiakkaalle parhaiten perille sulamattomana. Pakasteiden lähetys onnistuu kaikkiin Suomen Matkahuoltoihin. Pakasteita voi myös hakea paikan päältä Nokialta tai väliltä Nokia-Helsinki.

Nouto Helsingin Pohjois-Haagasta (ja väliltä Nokia-Hki)
Seuraava toimituspäivä on nähtävissä kassalla toimitustapavaihtoehdoissa.
Huomioithan, että tilaukset tulee noutaa sovittuna aikana tai peruuttaa viimeistään edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä. Noutamatta jätetystä ja peruuttamattomasta tilauksesta veloitetaan 10,00€ käsittelykuluja. Tilauksen nouto-osoite: Eliel Saarisen tie 5, 00400 Helsinki (K-supermarketin parkkipaikka)
Jos haluaisit tilauksen reitin varrelle (Tampere-Helsinki moottoritie, E12), niin sovi asiasta etukäteen sähköpostitse.

Nouto Nokian varastolta
Lähetämme tilauksen teon jälkeen kuluvan viikon noutoajat sähköpostitse. Nouto-osoite on Syylärikatu 3 LH 4-5, 37150 Nokia. Tilaukset tulee tehdä etukäteen verkkokaupassa ja noudosta on sovittava etukäteen sähköpostitse. Varastolla ei ole myymälää, josta tuotteita voisi tulla ostamaan suoraan kuten kivijalkaliikkeistä.

Huomioithan, että sirkat tulevat meille kerran viikossa, tiistaisin. Lauantaihin klo: 20.00 mennessä tilatut tilaukset, jotka sisältävät sirkkoja, luovutetaan vain TI/KE. Lauantain jälkeen tehtyihin tilauksiin saadaan sirkkoja vasta seuraavan viikon kuormaan, joten toimitusaika näillä tilauksilla on pidempi. Mikäli haluat noutaa sirkkoja sisältävän tilauksesi vasta myöhemmin, niin ilmoita siitä tilausta tehdessäsi, jotta emme tilaa sirkkoja liian aikaisin. Noutamatta jätettyjä kenttäsirkkoja ei hyvitetä, koska ne ovat tilaustuote, eivätkä säily kuljetusrasioissa pitkään.

Meiltä voi myös aina kysyä (kotiin)kuljetusta esim. isokokoisten tilausten suhteen välillä Nokia/Tampere-pääkaupunkiseutu.

TOIMITUSKULUT

Toimituskulut määräytyvät ostosten mukaan. Ostoskori päivittää ja ilmoittaa toimituskulut sen mukaan, mitä asiakas on ostamassa.

Alle 20,00€:n tilauksiin tulee pientoimituslisä 5,00€.

MYYNTIALUE
 
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

TOIMITUSAIKA
 
Tilaukset pyritään toimittamaan Matkahuoltoon tilauspäivästä muutaman seuraavan arkipäivän aikana. Toimitusaika on kuitenkin maksimissaan seitsemän (7) arkipäivää. Jos toimitusaika pitenee huomattavasti jostain syystä, ilmoitamme tästä asiakkaalle. Huomioithan kuitenkin, että kovilla pakkasilla elävien ruokahyönteisten toimitukset voivat viivästyä (-10°C sirkat ja -15°C muut hyönteiset). Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa. Jos asiakas tilaa tarkoituksella tuotteen, jonka ilmoitetaan tilausvaiheessa olevan loppu, toimitusaika voi olla pidempi.

VIALLISEN TUOTTEEN PALAUTUS
 
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen saamisesta on 14 päivää. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu meidän kanssa. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
 
Valitettavasti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketteja ei aina onnistuta kuljettamaan ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus kuljetusliikkeelle. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille. Palautusoikeus ei koske eläviä hyönteisiä, eikä pakasteita.

TUOTTEEN PALAUTUS (asiakkaasta johtuvasta syystä)

Ota aina ensin yhteys meihin sähköpostitse reptilemaniacs@gmail.com tai verkkokaupan yhteydenottolomakkeen kautta. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus ja sellaisessa taupauksessa asiakkaalta voidaan periä todelliset kulut.

13.6.2014 voimaan astunut EU-direktiivi:

Jos asiakas on tilannut vahingossa väärän tuotteen tai haluaa muusta syystä palauttaa/vaihtaa tuotteen/tuotteita, niin takaisin-/uudelleenlähetyskulut tulevat asiakkaan maksettavaksi.
Palautukset tulee tehdä Matkahuollon kautta ja asiakkaan maksettavaksi tulee MH:n rahtikulut.

Tilavuudeltaan yli 0,07m3 kokoisille paketeille lasketaan tilavuuspaino (metreissä: pituus x leveys x korkeus x 250kg, eli esim 60x60x60cm paketin tilavuuspaino lasketaan 0,6x0,6x0,6x250kg=54kg)
2kg 6,90€
5kg 7,50€
10kg 7,90€
15kg 9,90€
20kg 11,50€
25kg 14,50€
30kg 16,50€
40kg 19,50€
50kg 21,90€
100kg 34,90€

MUUTA

- Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (14% tai 24%, riippuen tuotteesta)
- Pidätämme oikeuden hinta- ja toimitusmuutoksiin
- Myyjä ei ole vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat ylivoimaisesta esteestä (force majeure)

Tuomioistuimen ulkopuoliset riidanratkaisuelimet
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan. (www.kuluttajaneuvonta.fi)

Euroopan komission verkkovälitteiselle riidanratkaisufoorumille on koottu yhteen kaikki eurooppalaiset riidanratkaisuelimet. (http://ec.europa.eu/odr)

Ostoskori
0 kpl
Toimitustavat
Matkahuolto Lähellä-pakettiTarvitaan paikkakunta
Matkahuollon Bussipaketti6.90€
Matkahuollon Pikapaketti19.90€
Matkahuollon kotiinkuljetus14.90€
Nouto Nokian varastolta0.00€
Nouto Helsingin Pohjois-Haagasta LA 22.12. klo. 170.00€
Toimituskulut päivittyvät automaattisesti ostoskorin sisällön mukaan.
Tarjoukset
BBG - Kaulakoru "Sammakko" BBG - Kaulakoru "Sammakko"
2.50€  4.90€
Microclimate - Heat Mat 63W Microclimate - Heat Mat 63W
35.90€  44.90€
Ruusukuoriaiset 10kpl Ruusukuoriaiset 10kpl
4.90€  5.90€
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku